Topptur i området ved Juvet Landskapshotell.
Aktivitetar

Kjenn vegen.
Og gå vegen.

  •   Ingenting! (Kan anbefales)
  • På vatnet
  • På ski
  • På fottur
  • Klatring
  • Rundturar

Korte dagsturar og rundturar – du treng ikkje å dra langt. Der er mykje å oppleve i nærområdet, og det er skjulte perler rett utanfor døra når du bur på Juvet.

På vatnet

Vannaktivitetar i området ved Juvet Landskapshotell

Fryd deg over ein forfriskande og fartsfylt raftetur på elva, nyt stilla på fjorden i kajakk eller prøv deg på juving, ei fantastisk naturoppleving i spektakulær natur.

Rafting på elva
Kajakk på fjorden
Juving

På skitur

Skiturar i området ved Juvet Landskapshotell

Landskapet i området er variert og byr alle slags fjelltoppar og fjelltypar – frå blankskurte bergnabbar ved fjorden til steile tindar og bratte fjellsider ved Trollstigen og innover mot Tafjorden.

Skiturar
På tur med truger

På fottur

Fot- og fjellturer i området ved Juvet Landskapshotell.

Området er eit eldorado av fjelltoppar som tek pusten frå deg, med gamle fjordgardar og spektakulære utsiktspunkt. Friluftsopplevingane står i kø for den som vil, og det finst turar for alle aldrar og alle nivå.

Klatreturar

Klatring

Klatring i området ved Juvet Landskapshotell

Det er fleire fantastiske klatrefelt i området – med ulik vanskegrad. Berre eit par kilometer frå Juvet ligg ein klatrepark med fleire klatreruter på totalt over 1400 meter.

Klatreparken

Rundturar

Rundtur i Geirangerfjordområdet

Unesco-fjordane Tafjorden og Geirangerfjorden er mindre enn éin times biltur unna. Du kan oppleve dei frå vegen, frå stiar i fjellet og frå båt på fjorden. Som ein ekstrabonus ligg den fantastiske fjellstrekninga Trollstigen berre 25 bilminutt unna.

Geirangerfjord
Tafjord
Trollstigen