Undrar du på Kor i verda ligg Juvet?

Juvet Landskapshotell ligg i Valldal, midt i eit av Noregs mest spektakulære landskap, og tilbyr eit opphald utan sidestykke der minimalistisk luksus sklir inn i utemt natur.

Where in the world is juvet

Valldal ligg på vestkysten av Noreg, omgitt av ruvande fjell og ei krystallklar elv. Berre eit hjarteslag unna dei mest fantastiske naturattraksjonane i Noreg – Trollstigen, Geirangerfjorden, Atlanterhavsvegen og Gudbrandsjuvet, som vi har navnet vårt frå.

Bilde av
Bilde av
Bilde av

Geiranger

Den fantastiske Geirangerfjorden, ein av dei mest ikoniske attraksjonane i Noreg, ligg ein kort køyretur unna. Denne UNESCOs verdssarvstaden er kjend for sin pittoreske utsikt, brusande fossefall frå dramatiske fjell.

Med Juvet Landskapshotell som base kan du enkelt utforske fjorden og omgjevnadane der i eige tempo, anten du vel å gå på fottur, sykle eller ta ein båttur.

Romsdalsgondolen

Like ved, på Åndalsnes, finn du pendelbana Romsdalsgondolen, som tek deg 1679 meter frå fjorden og opp på fjellet. Frå spissen av det bratte Nesakslafjellet kan panoramautsikta over dei omkringliggande fjella og dalane ta pusten frå einkvar. Nesakslafjellet har og turstiar som er perfekte for alle nivå av opplevingar.

  • Freysteinn g jonsson 7 P An Jv Pf80k unsplash
  • Polina kuzovkova lh O Gm6 1 Spk unsplash
  • Marius tandberg xm Chr9 Cz1b4 unsplash
  • Ingrid martinussen Sf Pbm3 Z5 JQI unsplash

Atlanterhavsveien

For dei som søker eit kysteventyr, er Atlanterhavsvegen eit «must». The Atlantic Road er omtalt i utallege filmar og TV-reklamar, og omtalast som den vakraste bilturen i verda. Med sine åtte bruer snirklar vegen seg som en havorm frå Kårvåg på Averøya til Vevang ved fastlandet, med ein fantastisk utsikt over havet og landskapet rundt.

Adobe Stock 449660244
Bilde av
Bilde av
Bilde av

Gudbrandsjuvet og Valldal

Gudbrandsjuvet kan du sjå naturen sine krefter på nært hald, med sin fantastiske foss og trange kløft er den verkeleg eit uforgløymeleg syn.

Sjølve Valldal er heimstad for ei rekke aktivitetar ute, inkludert fotturar, fiske og kajakkpadling. Og for dei som søker kulturelle opplevingar må byen Ålesund utforskast, med sin sjarmerende art nouveau-arkitektur og spennande mat- og kunstscene.


Landscape005 3x

Bestill ditt opphald i dag


Så kvifor vente? Bestill opphaldet ditt på Juvet Landskapshotell i dag, og opplev ditt ultimate fristed i hjertet av Noregs naturlege underverk.

Booking and availability