• Landscape002 3x
  • Landscape003 3x
  • Landscape004 3x
  • Landscape005 3x
  • Landscape006 3x

Landskapsromma Majestetisk. Magisk. Mystisk.

Sju små kubar på stylter, med glasvegger som gir eit makelaust utsyn mot dalen, elva, tunet eller den dramatiske elva som renn forbi. Velkomen til prisvinnande arkitektur på Juvet.

Dobbeltseng
Dusj
Wifi
Frokost inkludert
3-retters middag inkludert

Alle landskapsromma har ein eller to vegger av berre glas. Kvart rom er nøye plassert i landskapet, slik at det får sitt eige, eksklusive utsyn mot eit landskap som forandrar seg med årstida, vêret og tida på dagen. Ingen av romma har utsyn mot kvarandre, dei er skjerma og private sjølv om gardiner ikkje høyrer heime her.

Romma kjennest like store som landskapet utanfor. Ingen av dei er like, men alle har eit mørkt og dempa interiør som ikkje stel merksemd frå naturen utanfor. Bortsett frå det vesle badet, då. Der skin sola sjølv midt på vinteren.

Priser 2023 Landskapsromma

Landskapsrom halvpensjon for 2 personar 6 400 kr
Landskapsrom halvpensjon for 1 person 4 800 kr
Ekstraseng med halvpensjon 3 14 år 1 350 kr
Ekstraseng med halvpensjon vaksen 2 150 kr
For overnatting i helgedagane, må du booke heile helga frå fredag til søndag. Prisane er per natt med frukost og middag, og gjeld heile året.

Når du er her Ting du kan gjere

Korte dagsturar og rundturar – du treng ikkje å dra langt. Det er eit spennande område å utforske, og eventyret ligg og ventar på deg rett utanfor dørstokken på Juvet.

Ingenting